Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΜέλη του προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Μέλη του προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μέλη του προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Μέλη του προεδρείου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς αποτελούμενους από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Παπανδρέου, τον Γραμματέα Γιώργο Μαλέα και τον Ταμία Χρήστο Μαχαιρά δέχτηκε στο γραφείο του, την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024, ο  Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έθεσαν τα προβλήματα του κλάδου, ενώ μετέφεραν την αγωνία και την ανησυχία τους για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που σημειώνονται στην περιοχή.

Ο κ. Σαββόπουλος, άκουσε όσα του έθεσαν τα μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες και τις προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας με σκοπό την ενίσχυση της απασχόλησης και τους διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την προώθηση και υποστήριξη των αιτημάτων τους.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments