Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΑναβαθμίζεται το Νοσοκομείο Καστοριάς Αποτελεσματική η συνάντηση που είχε η Μαρία...

Αναβαθμίζεται το Νοσοκομείο Καστοριάς Αποτελεσματική η συνάντηση που είχε η Μαρία Αντωνίου με τον Υπουργό Υγείας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Αναβαθμίζεται το Νοσοκομείο Καστοριάς Αποτελεσματική η συνάντηση που είχε η Μαρία Αντωνίου με τον Υπουργό Υγείας

Υπεγράφησαν σήμερα οι συμβάσεις για την αναβάθμιση, την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών εννέα νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας (αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας), μεταξύ των οποίων και του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς. Η ανακατασκευή εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και της Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου υγείας, του ΤΑΙΠΕΔ και των επτά Διοικητικών Υγειονομικών Περιφερειών για το έργο: “Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε ολόκληρη την Ελλάδα”.

Η Μαρία Αντωνίου, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

Στη συνάντηση εργασίας που είχα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συζητήσαμε για όλα τα καίρια θέματα που αφορούν στον ζωτικό τομέα της δημόσιας υγείας και που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου στην Καστοριά, όπου επεσήμανα την επιτακτική ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες διευθέτησής τους. Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την τόσο σημαντική εξέλιξη που αφορά στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, μιας ακριτικής περιοχής με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Όπως, άλλωστε, έχει υπογραμμίσει με έμφαση και ο Πρωθυπουργός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες να παρέχουμε απρόσκοπτη πρόσβαση σε αξιοπρεπείς και ποιοτικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments