Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάEκδήλωση με θέμα τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Eκδήλωση με θέμα τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Eκδήλωση με θέμα τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καστοριάς με τον Καθηγητή Διδάκτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Νικόλαο Σταυρόπουλο με θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη – Επικοινωνία – η Μαγεία των Σχέσεων» στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ΚΠΕ – Ενυδρείο Καστοριάς.  

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Καθηγητή για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του και για την εξαιρετική ομιλία του. Μια ομιλία με παραδείγματα και προσωπικά βιώματα του ίδιου, που καθήλωσε το ακροατήριο επί τρεις ολόκληρες ώρες για ένα θέμα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μας αφορά όλους!!!

         Το ΔΣ ευχαριστεί όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες, καθώς και τους πολίτες της Καστοριάς που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και όλη την τοπική κοινωνία για τη στήριξη στις εκδηλώσεις μας και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει την προσπάθεια μέσα από πολύμορφες δράσεις να αναδεικνύει τα θέματα της εκπαίδευσης, αλλά και να παρεμβαίνει με εκδηλώσεις στα τοπικά δρώμενα.

Σε αυτή την προσπάθεια φιλοδοξούμε να σας έχουμε όλους συμπαραστάτες!!!

                                                            


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments