Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Συνάντηση Συνδυασμού Γρηγοριάδη ενόψει της 2ης Κυριακής των εκλογών

Συνάντηση Συνδυασμού Γρηγοριάδη ενόψει της 2ης Κυριακής των εκλογών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση Συνδυασμού Γρηγοριάδη ενόψει της 2ης Κυριακής των εκλογών

📍ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Συνδυασμού Γρηγοριάδη ενόψει της 2ης Κυριακής των εκλογών

Χθες (9.10.2023) στο ξενοδοχείο Limneon πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ομοψυχίας συνάντηση όλων των υποψηφίων του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ».

Ο υπ. Δήμαρχος Γρηγόρης Γρηγοριάδης ξεκίνησε με δήλωση προς τους πολίτες του Δήμου Καστοριάς:

«Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, από τα βάθη της καρδιάς μου, προς όλες και όλους τους συνδημότες μας που ψήφισαν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» αλλά και σε όλους τους πολίτες που άσκησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Συνδυασμό μας, στο πρόγραμμά μας, στο όραμά μας και στο πρόσωπό μου, είναι μεγάλη τιμή για εμένα και για όλες και όλους μας.

Η εμπιστοσύνη, η στήριξή και το εκλογικό αποτέλεσμα μας δίνουν τη δύναμη να πάμε, με αποφασιστικότητα, στη μάχη της δεύτερης Κυριακής με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Καστοριάς, να χτίσουμε τον νέο Δήμο που μας αξίζει και να πάμε τον τόπο μας μπροστά με προορισμό την πρόοδο και την προκοπή όλης της κοινωνίας».

Ο κ. Γρηγοριάδης ευχαρίστησε θερμά όλες και όλους τους υποψηφίους του Συνδυασμού του για τον καθαρό και έντιμο αγώνα τους και για την εμπιστοσύνη και πίστη στο πρόσωπό του. Περιέγραψε τον συνδυασμό του ως μία μεγάλη οικογένεια που είναι και θα παραμείνει πάντα ενωμένη.

Συνέχισε με την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, με την επισήμανση των θετικών σημείων, μεταξύ των οποίων και το ποσοστό που δεν επικροτεί την απερχόμενη δημοτική αρχή, και με τον προγραμματισμό των ενεργειών μέχρι την Κυριακή. Ζήτησε από όλες και όλους να συνεχίσουν τον αγώνα με αποφασιστικότητα και να αποφύγουν αντιπαραθέσεις.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

του Ανεξάρτητου Συνδυασμού

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments