Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Γ. Κασαπίδης: «Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί την ολοκλήρωση του...

Γ. Κασαπίδης: «Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου για τη Δυτική»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Γ. Κασαπίδης: «Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου για τη Δυτική»

Απόλυτα πεπεισμένος εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης ότι ο συνδυασμός του «Πορεία Δημιουργίας» θα είναι ο νικητής των εκλογών το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου από την Καστοριά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Limneon Resort.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν οι Βουλευτές της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Στύλιος και η Μαρία Αντωνίου εκφράζοντας τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη.

Από το βήμα της αίθουσας ο κ. Κασαπίδης μετέφερε στους φίλους, τα στελέχη και προς όλους τους Δυτικομακεδονες, το μήνυμα στήριξης του Πρωθυπουργού στο πρόσωπο του και στο συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας»  τονίζοντας πως: «Η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται με ήθος και αξιοπρέπεια προς όφελος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς, αποκλίσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης ανέπτυξε στην ομιλία του την πορεία των σημαντικών έργων, υποδομών και δράσεων που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, όπως έργα οδοποιίας, οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, ενεργειακές αναβαθμίσεις και συντηρήσεις δημόσιων κτιρίων και έργα ενίσχυσης πολιτισμού, τουρισμού και αθλητισμού.

Στη συνέχεια παρουσίασε το σχέδιό του για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, με βασικούς στόχους την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανάπτυξη της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments