Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς υπό την προεδρία του Υπουργού Επικρατείας και...

Στη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς υπό την προεδρία του Υπουργού Επικρατείας και εξαίρετου φίλου Μάκη Βορίδη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς υπό την προεδρία του Υπουργού Επικρατείας και εξαίρετου φίλου Μάκη Βορίδη Μάκης Βορίδης, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας (κι εκ νέου υποφηφίου) Γιώργου Κασαπίδη Giorgos Kasapidis A, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς (κι εκ νέου υποψήφιας) Δέσποινας Κοζατσάνη Δέσποινα Κοζατσάνη, του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς Βασίλη Βελλίδη Vasilis Vellidis, καθώς και παραγωγικών φορέων της τοπικής κοινωνίας.

📑 Η ατζέντα της συνάντησης αναπτύχθηκε σε δύο κατευθύνσεις: τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της κυβέρνησης για την περιοχή μας.

💪 Ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στηρίζουμε την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος αποδεικνύει σε καθημερινή βάση την αγάπη του για κάθε γωνιά της ακριτικής μας Περιφέρειας, της Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από το άοκνο, μετρήσιμο και αποτελεσματικό έργο του, που έχει τα θεμέλιά του στις ανθρώπινες αξίες και γνώμονά του τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του, όλων μας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments