Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΜε την Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου στην Αθήνα

Με την Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου στην Αθήνα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με την Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου στην Αθήνα

Με την Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου στην Αθήνα σε διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων, στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες για σημαντικά ζητήματα της Καστοριάς :

📌 Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη και την Υφυπουργό αρμόδια για θέματα ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου. Στην ατζέντα της συζήτησης κυριάρχησαν:

👉Το ζήτημα της επιδότησης στους συμπολίτες μας για αλλαγή του τρόπο θέρμανσης και χρήση καυστήρων φυσικού αερίου.

👉 Η ενίσχυση των δασικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας με την πρόσληψη προσωπικού, σε συνδυασμό με την αύξηση της χρηματοδότησης, προκειμένου να υλοποιηθούν μελέτες διαχείρισης και να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών με ξυλα ατομικών αναγκών.

👉 Το φλέγον θέμα των γουνοφόρων, όπου κατέθεσε η Βουλευτής και τη σχετική επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκτροφέων Γουνοφόρων.

📌 Στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Θεώνη Αλαμπάση, όπου αναφερθήκαμε διεξοδικά στα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς -ιδιαίτερα τον κλάδο της γουνοποιίας- και συζητήσαμε προτάσεις που θα ανακουφίσουν και θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας.

📌 Με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece κ. Μαρίνο Γιαννόπουλο και την Εντεταλμένη Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. κ. Μπέττυ Αλεξανδροπούλου – εστιάσαμε στην εξωστρέφεια με αναπτυξιακή προοπτική, που θα δώσει ώθηση στον επιχειρηματικό τομέα. Με την Enterprise Greece έχουμε αναπτύξει για αγαστή συνεργασία, η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω και τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα ορατά.

Maria Antoniou

Babis Karataglidis

Alexandra Sdoukou

Theodoros Skylakakis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments