Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκπαίδευση«Μιά νέα σχολική χρονιά ξεκινά...»

«Μιά νέα σχολική χρονιά ξεκινά…»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μιά νέα σχολική χρονιά ξεκινά…»

📍Μιά νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με το μυαλό και την καρδιά μας στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται σκληρά για να επανέλθουν στη καθημερινότητά τους, εκεί που τα σχολεία δεν μπορούν να υποδεχθούν τους μαθητές τους σήμερα.

🎯 Μια σχολική χρονιά, όμως, που δεν μπορεί παρά να είναι γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες. Ένα όμορφο ταξίδι, όπου κινητήριος δύναμη είναι οι εκπαιδευτικοί για να μεταλαμπαδεύσουν με ζήλο και ενθουσιασμό, όχι μόνο γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και αξίες και ιδανικά στις μαθήτριες και τους μαθητές κάθε βαθμίδας.

👉 Η πολιτεία κάθε χρόνο εντάσσει σημαντικές καινοτομίες, όλες σχεδιασμένες για να εξασφαλίζουν συνεχώς περισσότερα και καλύτερα εφόδια σε ένα άρτιο περιβάλλον για ένα αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό σύστημα για όλους.

📌 Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, ενώνω τις ευχές μου μαζί με τις ευχές της Εκκλησίας, ευχόμενη ολόψυχα σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς να είναι μία χρονιά καλή και δημιουργική, πρωτίστως με υγεία, αλλά και με δύναμη, χαμόγελα και επιτυχίες.

Καλή σχολική χρονιά!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments