Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτην τελετή αγιασμού, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος

Στην τελετή αγιασμού, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην τελετή αγιασμού, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος

???? Στην τελετή αγιασμού, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παραλάβη των δύο νέων κωπηλατικών σκαφών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στον προαύλιο χώρο των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων.

???? Η προμήθεια του ενός εκ των δύο νέων σκαφών, που εμπλουτίζουν το στόλο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, έγινε με την ευγενιή χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”. Η προμήθεια του δεύτερου σκάφους έγινε κατόπιν προσωπικής μου προσπάθειας ως βουλευτή Καστοριάς, με την ευγενική χορηγία της “Εγνατία Οδός Α.Ε.”.

???? Η ενίσχυση του στόλου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με τα δύο νέα σκάφη δηλώνει το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για την ενίσχυση του ιστορικού ομίλου της περιοχής μας, που μας κάνει διαχρονικά υπερήφανους με τις επιτυχιές και τα μετάλλια των αθλητών του. Σε μια περίοδο που γινόμαστε μάρτυρες τραγικών περιστατικών βίας στο χώρο του αθλητισμού, η δική μας απάντηση είναι η σταθερή και αδιάλειπτη στήριξή του, προτάσσοντας τη θεμελιώδη αρχή του “ευ αγωνίζεσθαι” και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας.

???? Ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς, την “Εγνατία Οδό Α.Ε.” και το Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”, που δεν λησμονεί ποτέ τη γενέτειρα γη.

????Η ευγνωμοσύνη μας για τους απόδημους Έλληνες και η σπουδαιότητα που αναγνωρίζουμε στο ρόλο τους στα πολιτικά δρώμενα και το δημόσιο βίο της χώρας, αποτυπώθηκε και με τον πρώτο νόμο – που θέσπισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία- και αφορά στην άρση των περιορισμών της ψήφου των αποδήμων.

???? Σταθερά δίπλα στους αθλητές και τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Σταθερά δίπλα σε όλες και όλους τους συμπολίτες μου για την Καστοριά που μας αξίζει!

Panagiotis Mitroudis

Demos Siokis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments