Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Συνάντηση του Γρ. Γρηγορίαδη με το Δ.Σ. του Συλλόγου "Οικοτρόπιο"

Συνάντηση του Γρ. Γρηγορίαδη με το Δ.Σ. του Συλλόγου “Οικοτρόπιο”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση του Γρ. Γρηγορίαδη με το Δ.Σ. του Συλλόγου “Οικοτρόπιο”

Οικοτρόπιο, Σύλλογος Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Καστοριάς

Στη συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Καστοριάς «Οικοτρόπιο» συζητήσαμε για την ανάγκη προστασίας και αύξησης του αστικού πρασίνου, θεματική που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ». Όπως άλλωστε δήλωσα πρόσφατα «το πράσινο δίνει ζωή, δίνει ομορφιά, συμβάλει στη βιωσιμότητα της πόλης».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως η χωροθέτηση των ΑΠΕ, ζήτημα που συχνά δημιουργεί αναστάτωση και αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες και χρήζει ειδικής μέριμνας, επίσης συζητήσαμε σχετικά με την ανάγκη στέγασης του Συλλόγου.  Η εύρεση στέγασης και στήριξης όλων των συλλόγων του Δήμου Καστοριάς είναι προτεραιότητα για τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό μας, διότι η μόνιμη και παραγωγική συνεργασία του Νέου Δήμου Καστοριάς με όλους τους φορείς, το επιμελητήριο, το Πανεπιστήμιό μας και όλους τους συλλόγους της περιοχής, αποτελεί βάση του Στρατηγικού μας Σχεδίου, για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.    


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments