Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμόςΚαι ο Γιάννης Σωτηριάδης στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς.

Και ο Γιάννης Σωτηριάδης στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Και ο Γιάννης Σωτηριάδης στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς.

Και ο Γιάννης Σωτηριάδης στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς. – Συνεχίζει την επένδυση στα Καστοριανά παιδιά και στο μέλλον, η Καστοριά, με την απόκτηση του νεαρού άσσου από την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Ο Γιάννης Σωτηριάδης ανήκει από χθες στην ποδοσφαιρική οικογένειας της Καστοριάς. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Αστραπή Μεσοποταμίας και η κίνηση της Καστοριάς να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των διοικούντων της, η ομάδα να απαρτίζεται κι από νέους και ταλαντούχους Καστοριανούς ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτηριάδης βρίσκεται από μικρή ηλικία στα “τεφτέρια” των μεγάλων ομάδων και στο χέρι του είναι να κάνει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα πραγματικότητα, αφού η Καστοριά του δίνει αυτή την δυνατότητα.

Ο Γιάννης Σωτηριάδης, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 01/11/2007 κι αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής κι έχει ύψος 1.75 m και βάρος 70 Kgr.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Γιάννη Σωτηριάδη, έχει ως εξής:

2013-2021: Ακαδημίες Αστραπής Μεσοποταμίας

2021-2022: Ελπίδες Μεσοποταμίας

2022-2023: Αστραπή Μεσοποταμίας

Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Γιάννης Σωτηριάδης μας είπε τα παρακάτω:

“Νιώθω μεγάλη χαρά που έρχομαι στην Καστοριά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμίας για την παραχώρηση μου στην Καστοριά, αλλά και την διοίκηση της νέας μου ομάδας, που μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να ανταποκριθώ άμεσα στις υποχρεώσεις της Καστοριάς, βοηθώντας την να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά”.

Γιάννη Σωτηριάδη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments