Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Ποριά, Χιλιόδενδρο, Τσάκωνη,...

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Ποριά, Χιλιόδενδρο, Τσάκωνη, Αυγή, Υψηλό και Πεντάβρυσο

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Ποριά, Χιλιόδενδρο, Τσάκωνη, Αυγή, Υψηλό και Πεντάβρυσο

Τα χωριά Ποριά, Χιλιόδενδρο, Τσάκωνη, Αυγή, Υψηλό και Πεντάβρυσο επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ν.Δ. Καστοριάς, εν’ όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Επισκεπτόμαστε κάθε περιοχή της αγαπημένης μας Καστοριάς προκειμένου να συναντήσουμε όλους τους συμπολίτες μας και να ακούσουμε με προσοχή τα ζητήματα που τους απασχολούν. Το 2019, με τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της χώρας, βάλαμε τα θεμέλια για ένα κράτος ευρωπαϊκό, σύγχρονο, αποτελεσματικό. Η δουλειά αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί με μια δεύτερη τετραετία, με μία ισχυρή, με μία σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Για να πάμε πιο γρήγορα στο δρόμο της ανάπτυξης, να δημιουργήσουμε περισσότερες και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας, να στηρίξουμε τις παραγωγικές επενδύσεις, να οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος», τόνισε η Μαρία Αντωνίου.

Στην Πεντάβρυσο, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η Μαρία Αντωνίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή του μουσικού και μαέστρου Παύλου Φωτιάδη. «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκομαι σήμερα, εδώ, σε αυτήν την εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινότητα Πενταβρύσου για να τιμήσουμε τον εξαίρετο συντοπίτη μας, το διακεκριμένο μουσικό και μαέστρο Παύλο Φωτιάδη, το έργο

του οποίου αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη στη μουσική κληρονομιά όχι μόνο της Καστοριάς μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για την άρτια οργάνωση αυτής της εκδήλωσης, στην Κοινότητα Πενταβρύσου, στον Πρόεδρο Γιώργο Σιάτρα, στον καθηγητή μουσικής Νικόλαο Καπατασίδη, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή», υπογράμμισε η Μαρία Αντωνίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Παπαδοπούλειου Βιβλιοθήκης Πενταβρύσου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνηση η τιμητική βραδιά στον Πενταβρυσιώτη μουσικό και μ η Κοινότητα Πενταβρυσου προς τιμή του μουσικού κ. Παύλου Φωτιάδη. Σε ένα κατάμεστο πνευματικό κέντρο ζήσαμε την χαρά και την συγκίνηση μαθαίνοντας για την ζωή και την πορεία του δικού μας Πενταβρυσιωτη μουσικού κ. Παύλου Φωτιάδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω στον καθηγητή μουσικής κ. Νικόλαο Καπατασιδη για την άριστη οργάνωση και σε όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Για τη Κοινότητα Πενταβρυσου ο Πρόεδρος Γεώργιος Σιάτραςαέστρο Παύλο Φωτιάδη. 


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments