Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Κορομηλιά, Λεύκη, Μανιάκους

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Κορομηλιά, Λεύκη, Μανιάκους

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Κορομηλιά, Λεύκη, Μανιάκους

Στην Κορομηλιά, τη Λεύκη και τους Μανιάκους βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Καστοριάς, εν’ όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Μαρία Αντωνίου και τα μέλη της ΔΕΕΠ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, όπως έχει καταρτιστεί για την τετραετία 2023-207.

«Η στήριξη της ελληνικής περιφέρειας αποτελεί προτεραιότητα για μας. Αυτό που κερδήθηκε τα 4 χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σε αντίθεση με την τετραετία 2015-2019 της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων. Και αυτό θα συμβεί και αυτήν την τετραετία, με πλήρη εφαρμογή του απόλυτα κοστολογημένου προγράμματός μας. Παραμένουμε σταθερά δίπλα στους συμπολίτες μας και τους ζητάμε να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης και προόδου με ευκαιρίες για όλους. Στις 25 Ιουνίου, κλείνουμε οριστικά τον τραυματικό κύκλο της απλής αναλογικής, που είναι μια νάρκη στα θεμέλια της σταθερότητας του πολιτικού συστήματος», σημείωσε η Μαρία Αντωνίου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments