Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Ο Πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο Πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο Πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο Πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας. Την περίοδο της τετραετίας η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με στόχευση και πρόγραμμα κατάφερε να ολοκληρώσει πολλές από τις δεσμευσεις της!

Σήμερα, απαντώντας στο κάλεσμα των αγροτών και συγκεκριμένα μηλοπαραγωγών της Καστοριάς, επισκέφθηκα φυτώρια της περιοχής!

Δυστυχώς η κλιματική αλλαγή με τον καιρό γίνεται όλο και πιο αισθητή, με τους αγρότες μας πραγματικά να δίνουν άνισο αγώνα!

Σήμερα λοιπόν περισσότερο από ποτέ η

δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία να επικαιροποιήσει τον κανονισμό του ΕΛΓΑ είναι αναγκαία! Με χαρά λοιπόν ενημέρωσα τους παραγωγούς πως είναι μια από τις δεσμεύσεις μας την επόμενη ημέρα!

Ως βουλευτής Καστοριάς, θα εργαστώ σε συνεργασία με τους φορείς και τους εκπροσώπους του πρωτογενούς, κυρίως δε στο πλευρό των αγροτών μας.

Οφείλουμε να εξελίξουμε τις δομές υποστήριξης και ενημέρωσης τους, να παρέχουμε εργαλεία ενεργοποίησης των προγραμμάτων που τρέχουν και παρέχουν ρευστότητα, ενώ οφείλουμε και δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε τα αρδευτικά έργα και να εκσυγχρονίσουμε τους ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ.

Ο νόμος περι κυρώσεων ποινικών και διοικητικών από ελληνοποιήσεις που θέσπισε η ΝΔ (ν 4691/2020), ξεκίνησε εντατικότερους ελέγχους! Απαιτεί όμως περισσότερους! Η προστασία των ελληνικών προϊόντων δίνει ξανά δύναμη στο προϊόν! Δύναμη και ενίσχυση στην τοπική και εθνική οικονομία!

Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός μας, υπήρξε συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις που πήρε. Και συνεχίζουμε!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους παραγωγούς που σήμερα με δέχτηκαν προκειμένου να συνομιλήσουμε! Θεωρώ τη συνεργασία μας πολύ σημαντική και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά στο πλευρό των παραγωγών αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα μας!

Η Καστοριά μας πρέπει και οφείλει να διευρύνει το παραγωγικό της προφίλ προς όλες τις κατευθύνσεις!

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί η οικονομία και δούμε ρυθμούς ανάπτυξης!

Στις 21 Μαϊου ψηφίζουμε ισχυρή Ελλάδα, Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, αλλαγή εκπροσώπησης στην Καστοριά!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments