Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΕξελίξειςΕπιχειρηματικότηταΘύλακας Καινοτομίας Π.Ε. Καστοριάς: Έναρξη Εργασιών και Ενημέρωση Τοπικών Φορέων.

Θύλακας Καινοτομίας Π.Ε. Καστοριάς: Έναρξη Εργασιών και Ενημέρωση Τοπικών Φορέων.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Θύλακας Καινοτομίας Π.Ε. Καστοριάς: Έναρξη Εργασιών και Ενημέρωση Τοπικών Φορέων.

???? Ολοκληρώθηκε η εσπερίδα της Π.Ε. Καστοριάς/Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με θέμα την «Τεχνική εξειδικευμένη υποστήριξη σε θέματα σκοπιμότητας, θεσμοθέτησης και οργάνωσης νέων θυλάκων υποδοχής καινοτόμων δραστηριοτήτων στην Π.Ε. Καστοριάς», στο πλαίσιο ίδρυσης Θύλακα Καινοτομίας στην Καστοριά.

✅ Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς. Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι κ.κ. Δ. Γιαννακόπουλος και Π. Κούκος εκ μέρους του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Τσιάγγου-Κυριακίδου, εκπρόσωποι των Δήμων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής.

???? Ο Θύλακας Καινοτομίας στην Καστοριά, μέσω διαβούλευσης που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλη Ιουνίου, θα αφορά την καινοτόμο επιχειρηματικότητα με επίκεντρο τις νεοφυείς start – up επιχειρήσεις.

???????? Η Περιφερειακή Αρχή στοχεύει στη δημιουργία μιας μεγάλης και εύρωστης Ζώνης Καινοτομίας στη Δυτική Μακεδονία με τοπικούς θεματικούς θύλακες σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ώστε να υπάρξει επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments