Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΩς Κυβέρνηση στηρίζουμε επενδύσεις στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης, που προσφέρουν...

Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε επενδύσεις στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης, που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε νέους επιστήμονες

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε επενδύσεις στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης, που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε νέους επιστήμονες και διασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα και αξιοπιστία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επισκέφθηκα σήμερα στη Θεσσαλονίκη ένα από τα εργαστήρια γενετικής και εξειδικευμένης εργαστηριακής ιατρικής της εταιρείας ATG – Access To Genome, που συνεισφέρει σημαντικά στον τομέα της υγείας.

Εκεί συνάντησα τον διευθυντή των εργαστηρίων και νόμιμο εκπρόσωπο του πρότυπου κέντρου γενετικής, τον συντοπίτη μου Giannis Papoulidis. Ένας καταξιωμένος επιστήμονας από την Καστοριά που διαπρέπει στον χώρο του.

✅Ενημερώθηκα εκτενώς για την λειτουργία του διαγνωστικού κέντρου και τις επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιεί, ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις και συνομίλησα με εργαζόμενους, που πιστεύουν σε καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές.

????Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε επενδύσεις στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης, που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε νέους επιστήμονες και διασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα και αξιοπιστία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Maria Antoniou


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments