Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΆρθραΊνα Ιωάννα ΚοτοπούλουΤελικά οι λιποδιαλύτες βοηθούν στην απώλεια λίπους?

Τελικά οι λιποδιαλύτες βοηθούν στην απώλεια λίπους?

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Τελικά οι λιποδιαλύτες βοηθούν στην απώλεια λίπους?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ΚΑ ΤΩΡΑ. .

ΠΟΙΟΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ?

ΤΕΛΙΚΆ ΟΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΒΟΗΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ?

Υπάρχουν “καλά” και “κακά” τρόφιμα»?

Δεν υπάρχουν «καλά» και «κακά» τρόφιμα, τρόφιμα που «παχαίνουν» και τρόφιμα που «αδυνατίζουν». Υπάρχουν καλές και κακές διατροφικές συνήθειες. Μία διατροφή που περιλαμβάνει τρόφιμα από όλες τις ομάδες και έχει ως βάση την πυραμίδα της Μεσογειακής διατροφής είναι η ιδανική. Μας βοηθάει να διατηρούμε ένα σωστό και σταθερό βάρος, μας προστατεύει από την εμφάνιση διαφόρων χρόνιων νοσημάτων όπως επίσης συμβάλλει και στην ψυχική μας ευεξία.

Πόσοι από εσάς δεν ψάχνετε ένα μαγικό φίλτρο που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά εδώ και “ΤΩΡΑ”?

Ας μάθουμε πρώτα την χρησιμότητα τους:

Πως λειτουργούν τα λιποδιαλυτικά;

Οι λιποδιαλύτες μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τον μεταβολικό σου ρυθμό και να σου κόψουν την όρεξη. Τα συμπληρώματα αυτά περιέχουν ουσίες που διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Αυτός άλλωστε είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο λειτουργούν. Είναι γνωστά και ως θερμογενετικά. Όσο μεγαλύτερη είναι η θερμογένεση τόσο μικρότερη είναι και η αποθήκευση λίπους.

Προσπαθείς εδώ και καιρό με διατροφή και Γυμναστική και δεν έχεις αποτελέσματα?

Εδώ ακριβώς επεμβαίνουν τα προϊόντα ειδικής διατροφής με λιποτροπική επίδραση που είναι περισσότερο γνωστά με την ονομασία λιποδιαλύτες.

Αυτά τα προϊόντα δίνουν ισχυρή ώθηση στον μεταβολισμό και αυξάνουν την απελευθέρωση και οξείδωση του αποθηκευμένου λίπους.

Οι λιποδιαλύτες, αυξάνουν τον μεταβολισμό του λίπους και την κατανάλωση ενέργειας, μέσω της αύξησης καύσης των θερμίδων. Με απλά λόγια το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες απο αυτές που αποθηκεύει.

Οι λιποδιαλύτες μπορούν να ενισχύσουν την διατροφή και να βελτιώσουν τον μεταβολισμό, επιφέροντας σημαντικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους-λίπους, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα

Αλλά όλα αυτά δεν γίνονται έτσι μόνο με την λήψη ενός λιποδιαλύτη αλλά ταυτόχρονα με την Άσκηση..

Εάν δεν βρισκόμαστε σε καθημερινά Άσκηση είτε έστω 3 φορές την εβδομάδα σε κάποια έντονη σωματική δραστηριότητα τότε τίποτα δεν θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά που εσύ επιθυμείς. .

Ποιοι πρέπει να προσέχουν τέτοια σκεύασματα?

Τα άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα όπως HIV, καρκίνο, νεφροπάθεια, θυρεοειδή αλλά και καρδιαγγειακά νοσήματα χρειάζεται να ζητούν τη γνώμη γιατρού ή διαιτολόγου με ανάλογη εξειδίκευση πριν προχωρήσουν στην κατανάλωση τέτοιων ουσιών.

Δεν χρειάζεται να πάθουμε κάτι μόνο και μόνο για μία εμμονή στον να αρέσουμε στον εαυτό μας..

Αγαπάμε τον Εαυτό μας και όλα θα γίνουν αν υπάρχει Μέτρο.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments