Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυγχαρητήρια Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το Πανεπιστημιακό Οικονομικό Τμήμα Καστοριάς

Συγχαρητήρια Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το Πανεπιστημιακό Οικονομικό Τμήμα Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συγχαρητήρια Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το Πανεπιστημιακό Οικονομικό Τμήμα Καστοριάς

Με χαρά και συγκίνηση πληροφορήθηκα πως το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στην Καστοριά  αξιολογήθηκε  από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) με  άριστα 10/11 και κατατάσσεται για το διάστημα 2023-2027, ανάμεσα από 13 Οικονομικά Τμήματα, στη δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με το Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ, με πρώτο το Οικονομικό τμήμα Αθηνών.

Το Οικονομικό τμήμα Καστοριάς έγινε πανεπιστημιακό με τον νόμο Γαβρόγλου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μετεξέλιξη του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, που ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε στο μηχανογραφικό επί υπουργίας κ. Φίλη, καθώς είχε καταργηθεί από το σχέδιο Αθηνά της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ.

Η επιτυχής πιστοποίησή του αποτελεί  την απόδειξη της σωστής επιλογής μας να επαναλειτουργήσουμε το τμήμα και να το αναβαθμίσουμε σε πανεπιστημιακό, της αναγνώρισης της απόφασής μας  να ενισχύσουμε τη στελέχωσή του με καθηγητές και είναι η ηχηρή απάντηση σε όσους προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να υποβαθμίσουν και να υπονομεύσουν  την επιστημονική δουλειά που γίνεται στο Πανεπιστήμιό μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές, τους φοιτητές και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή αυτή εξέλιξη με το εξαιρετικό έργο τους. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αξιέπαινη τους προσπάθεια.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments