Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςLifestyleΕυαγγελία Αναστασιάδου, «Μόλις κατάφερνα τον έναν στόχο έβαζα τον επόμενο»

Ευαγγελία Αναστασιάδου, «Μόλις κατάφερνα τον έναν στόχο έβαζα τον επόμενο»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ευαγγελία Αναστασιάδου, «Μόλις κατάφερνα τον έναν στόχο έβαζα τον επόμενο»

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής κωπηλασίας μιλάει για την αξία του αγώνα, για τα όνειρά της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές της δυναμικής πορείας της.

Κυριακή μεσημέρι. Η Ευαγγελία Αναστασιάδου έχει μόλις πριν από μισή ώρα τελειώσει την προπόνησή της κι όμως είναι ακριβής στο ραντεβού μας για τη συνέντευξη και τη φωτογράφισή της στους εμβληματικούς χώρους του Island.

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής κωπηλασίας, παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ23 και δευτεραθλήτρια Ευρώπης στις γυναίκες, πριν ακόμη κλείσει τα 21 της χρόνια, αρχικά σε κερδίζει με την ευγενική ομορφιά της.

Χρειάζονται βέβαια λίγα λεπτά κοντά της για να καταλάβεις ότι η αθλήτρια με τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά, τα ξανθά μακριά μαλλιά και τα μπλε μάτια κρύβει μια καρδιά πρωταθλητή.

Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022, τρεις μόλις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξήχθη στο Βαρέζε της Ιταλίας, καθώς έκανε προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά. «Για την ακρίβεια, ήμουν μέσα στη βάρκα και δεν μπορούσα καν να σηκώσω το χέρι μου και να πιάσω το κουπί» αναφέρει. «Ηταν σοβαρά τα πράγματα. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και η μαγνητική έδειξε ρήξη τένοντα. Σε τρεις εβδομάδες ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εγώ ούτε ένα ποτήρι με νερό δεν μπορούσα να κρατήσω, όχι να αγωνιστώ.

Ενιωθα λοιπόν ότι έχανα τα πάντα. Είχα πέσει πολύ ψυχολογικά και την ίδια στιγμή πονούσα αφάνταστα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου tovima.gr


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments