enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Μεγάλη επιτυχία, η συνδιοργάνωση της χοροεσπερίδας του Εκπ. Συλ. ΠΙΝΔΟΣ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδιάς ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΟΥΛΙΑ

Μεγάλη επιτυχία, η συνδιοργάνωση της χοροεσπερίδας του Εκπ. Συλ. ΠΙΝΔΟΣ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδιάς ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΟΥΛΙΑ

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή πολλών φίλων των δυο συλλόγων είχε η συνδιοργάνωση της χοροεσπερίδας του Εκπ. Συλ. ΠΙΝΔΟΣ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδιάς ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΟΥΛΙΑ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Μηλιώνης. Το ρυθμό στο κέφι εδωσε ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα και πιο ποιοτικά σχήματα της παραδοσιακής μουσικής, η οικογένεια Βέρδη με τον Νίκο Δάσκαλο στο τραγούδι που μας μετέφέραν με τα τραγούδια τους στο παρελθόν, σε όλες τις περιοχές της Πίνδου, καθαρά παραδοσιακά χωρίς αλλοιωσεις και προσμιξεις. Η βραδία ξεκινησε με τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Εκπ. Συλ. ΠΙΝΔΟΣ και συνεχίστηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή των παρευρισκομένων στο χορό , ενώ ελπιδοφόρα ηταν η παρουσία πολλών νέων που διασκέδασαν και κρατήσαν το γλεντι μέχρι τις πρωινές ώρες!

Απώτερος σκοπός αυτής της ξεχωριστής συνδιοργάνωσης ήταν να φέρει κοντά τα μέλη και τους φίλους των δυο συλλόγων, καθώς τους συνδέει η αγάπη για την παράδοση και ο αγώνας κόντρα στη μοντερνοποίηση για να κρατηθούν ζωντανά τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Ο Εκπ. Συλ. ΠΙΝΔΟΣ στα 32 χρόνια παρουσίας έχει αποδείξει ότι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του βασίζονται στη συλλογικότητα και τη συνεργασία. Η ισχύς εν τη ενώση λοιπόν καθώς πρώτοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι θα πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα της συνεργασίας που δυναμώνει τις δράσεις και οδηγεί στην αποτελεσματικότητα!

Με την παρουσία τους τίμησαν την συνδιοργάνωση μας ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ Ιωάννης Τσακνάκης, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κυριάκος Ταταρίδης, ο Δήμαρχος Βοίου κ. Χρήστος Ζευκλής, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γρεβενών κ.κ Χρήστος Χαντές, Νικόλαος Τσιμόπουλος, Ιωάννης Ευαγγελόπουλος , ο Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κόλιας και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΔΕΗ Κοζάνης και Πτολεμαΐδας κ. Δημήτριος Νάκας. Επίσης παρευρέθηκαν μέλη των Δ.Σ του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Ο Εκπ. Συλ. ΠΙΝΔΟΣ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΟΥΛΙΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από κοινού όλους τους εμπόρους καταστηματάρχες και τους επαγγελματίες εστίασης την Γρεβενών που με τα δώρα τους στήριξαν τη χοροεσπερίδα, χαρίζοντας μας μια πλούσια λαχειοφόρο. Ευχαριστούμε τον κ. Αθανάσιο Μηλιώνη και όλο το team του Ξενοδοχείου Μηλιώνης, για την αγαστή συνεργασία την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και για την ηθική και οικονομική στήριξη στη δράση μας.

Ο Εκπ Συλ. ΠΙΝΔΟΣ, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών των παιδικών τμημάτων που εμπιστεύονται στην οικογένεια της ΠΙΝΔΟΥ τα παιδιά τους. Τον χοροδιδάσκαλο μας κ. Αχιλλέα Κόκκινο. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που μας μας ακολουθούν και κοινωνούν τις δράσεις μας. Και όλους τους φίλους των συλλόγων για την στήριξη τους.

Πίνδος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed