Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΓρεβενάKοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για εργαζομένους και αιρετούς του Δήμου Γρεβενών

Kοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για εργαζομένους και αιρετούς του Δήμου Γρεβενών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Kοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για εργαζομένους και αιρετούς του Δήμου Γρεβενών

Σε εορταστικό κλίμα και με την συμμετοχή του συνόλου των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και των αιρετών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Γρεβενών, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Την Βασιλόπιτα, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κκ. Δαβιδ, και κατόπιν ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό

Ο κ. Δήμαρχο, αφού ευχήθηκε σε όλους, το 2024 να είναι χρονιά προοπτικής με υγεία και συνεργασία, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να υπενθυμίσει το ρόλο του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση του Πολίτη, ζητώντας από όλους συνέπεια και υψηλό αίσθημα του καθήκοντος.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και πλήθος

«Σας θεωρώ όλους συναδέλφους και συνεργάτες και σας καλώ να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συνδημοτών μας και να βάλουμε τις βάσεις και τα θεμέλια για να πάει ο τόπος μας σε μια καλύτερη εποχή», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ταταρίδης.

Δήμος Γρεβενών- Municipality of Grevena


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments