Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΓρεβενάΠ.Ε. Γρεβενών: Ενίσχυση του Στόλου Οχημάτων - Παραλαβή Φορτωτή - Εκσκαφέα

Π.Ε. Γρεβενών: Ενίσχυση του Στόλου Οχημάτων – Παραλαβή Φορτωτή – Εκσκαφέα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Π.Ε. Γρεβενών: Ενίσχυση του Στόλου Οχημάτων – Παραλαβή Φορτωτή – Εκσκαφέα

⚙️ Ενισχύουμε τον στόλο οχημάτων της Π.Ε. Γρεβενών, με την παραλαβή ενός σύγχρονου τροχοφόρου εκσκαφέα – φορτωτή σήμερα, 23/03/2023, συνολικής δαπάνης προμήθειας 105.000€. ????Αναμένεται σύντομα και η παραλαβή ενός πολυμηχανήματος (αλατοδιανομέα – λεπίδας αποχιονισμού – χορτοκοπτικού).

✌️ Στην παραλαβή του νέου μηχανήματος παρευρεθήκαμε από κοινού με την επιτροπή παραλαβής εκ μέρους των Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, και τους Προϊστάμενους του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού και του Τμήματος Προμηθειών της Π.Ε. Γρεβενών, κκ. Μπάλλα Στέργιο και Τζιουβάρα Απόστολο.

➡️ Τα υπό προμήθεια μηχανήματα έργου θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της υπηρεσίας για αντιμετώπιση των καταστάσεων εκτάκτων αναγκών, όπως αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, κ.λ.π.) και αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις, κατολισθήσεις, κ.λ.π.).

➡️ Τα μηχανήματα έργου αποτελούν αναγκαία προσθήκη στον στόλο των υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, διότι λόγω της μεγάλης έκτασης του Επαρχιακού οδικού δικτύου, θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών προς τον πολίτη με φυσική συνέπεια την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών. Τέλος τα μηχανήματα έργου θα συμβάλουν στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Π.Ε. Γρεβενών.

✅️ Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει τον μηχανολογικό εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση των δυνατοτήτων των Τεχνικών της Υπηρεσιών, με σκοπό την ταχύτερη και καλύτερη απόδοση των έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments