Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΕκδήλωση βράβευσης εθελοντών αιμοδοτών από το Γενικό Νοσοκομείο και τον Δήμο Φλώρινας

Εκδήλωση βράβευσης εθελοντών αιμοδοτών από το Γενικό Νοσοκομείο και τον Δήμο Φλώρινας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Εκδήλωση βράβευσης εθελοντών αιμοδοτών από το Γενικό Νοσοκομείο και τον Δήμο Φλώρινας

📌 Εκδήλωση βράβευσης εθελοντών αιμοδοτών από το Γενικό Νοσοκομείο και τον Δήμο Φλώρινας

🩸 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Δήμος Φλώρινας και το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας συνδιοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή προσφορά τους.

🩸 Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, είχε και ένα συμβολικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται φέτος 60 χρόνια λειτουργίας του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλώρινας.

🩸 Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης κήρυξε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Μάντσος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μιχάλης Χάτζιος και ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Ταλίδης.

🩸 Σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος αιμοδοσίας τοποθετήθηκε η προϊσταμένη του τμήματος κα Θεοδώρα Καμπέρη, ενώ για την εθελοντική αιμοδοσία μίλησε η υπεύθυνη ιατρός κα Ευτέρπη Μπόγια.

🩸 Στη συνέχεια βραβεύτηκαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, ο ΠΑΣ Πρέσπας, ο Σύλλογος Γυναικών Αετού και περισσότεροι από 60 εθελοντές αιμοδότες.

Δήμος Φλώρινας


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments