Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΠροσφορά εξοπλισμού και δώρων από την DIGEAστο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμυνταίου

Προσφορά εξοπλισμού και δώρων από την DIGEAστο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμυνταίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Προσφορά εξοπλισμού και δώρων από την DIGEA στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμυνταίου

Η Digea, (πάροχος δωρεάν επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης ιδιωτικών καναλιών, εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας στην Ελλάδα), συνεπής στους σκοπούς του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι Ήρωες της Digea», επισκέφθηκε την Πέμπτη 16/05, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμυνταίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Νίκος Μαστοράκης, παρέδωσε έναν ψηφιακό προβολέα (Projector), 8 παιχνίδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Ειδικής Αγωγής και τσάντες με προσωπικά δώρα για τον κάθε μαθητή στου Σχολείου,  παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Αθλητισμού της Π.Δ.Μ., Όλγας Πουταχίδου και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου, Φωτεινής Τσιναρίδου.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, αγκάλιασαν τη δράση με χαμόγελα και ευχαριστίες, τόσο για την προσφορά των ειδών όσο και για τη φυσική παρουσία, την αγάπη και την αλληλεγγύη που επέδειξαν από την πρώτη στιγμή οι εκπρόσωποι της εταιρίας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments