Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΒραδιά ποίησης, από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου

Βραδιά ποίησης, από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Βραδιά ποίησης, από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, ανακοινώνει με χαρά πως η ναυαρχίδα των εκδηλώσεών της, η βραδιά ποίησης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ., στην αίθουσα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων.

Η εκδήλωση, εκτός από απαγγελίες ποιημάτων, θα περιλαμβάνει και τραγούδια από τους καθηγητές του Ωδείου Π.Ε. Φλώρινας παράρτημα Αμυνταίου, την χορωδία του «Π.Σ. Αμύντας», καθώς και δρώμενα από τη θεατρική ομάδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου.

Θα διατεθούν ποιητικά τετράδια, τα οποία θα περιλαμβάνουν το σύνολο των ποιημάτων που έφτασαν στα χέρια μας, από ανθρώπους που αγαπούν την ποίηση και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στην ποιητική μας συλλογή με θέμα τις αναμνήσεις!

Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς θα είναι η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Αμυνταίου, Ασημούλα Λαζαρίδου.

Τον χώρο θα κοσμούν πίνακες ζωγραφικής από τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου «Χίμαιρα», του Βασίλη Ελευθεριάδη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων θερμά, για την αγάπη με την οποία περιβάλλετε την Στέγη και την ποιητική της βραδιά.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments