Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΟ σύλλογος γυναικών Αετού "ΕΙΡΗΝΗ" συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις "Γαστρονομική συνάντηση στην...

Ο σύλλογος γυναικών Αετού “ΕΙΡΗΝΗ” συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις “Γαστρονομική συνάντηση στην Φλώρινα – Συμπόσιο στις Πρέσπες”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο σύλλογος γυναικών Αετού “ΕΙΡΗΝΗ” συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις “Γαστρονομική συνάντηση στην Φλώρινα – Συμπόσιο στις Πρέσπες”, που πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2024 στο θεματικό πάρκο της πύλης Πρεσπών, υπό την αιγίδα του επιμελητηρίου Φλώρινας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν τα προϊόντα που παράγει ο νομός Φλώρινας, καθώς και η γαστρονομία της περιοχής.

Στο συμπόσιο του Σαββάτου ένα από τα πιάτα που γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι ήταν οι ξερές γεμιστές πιπεριές με ψιλοκομμένο κρέας που ετοιμάσαμε !

Αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα πιάτα συνοδεύτηκαν με κρασιά VEGORITIS, ενώ για το επιδόρπιο επιλέχθηκε το λικέρ καυτερής πιπεριάς μας!!!

Για το βιβλίο με τις παραδοσιακές συνταγές που εκδόθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης, παραχωρήσαμε συνταγές φαγητών με πιπεριά, όπως ακριβώς μαγειρεύονται στο χωριό μας.

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Σάββας Σαπαλίδης , πρόεδρο του επιμελητηρίου Φλώρινας για την πρόσκληση και την εκτίμηση και την Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή για τις φωτογραφίες 🥰

Euthimia Christou

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΤΟΥ “ΕΙΡΗΝΗ”


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments