Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΜια όμορφη παρέα έγιναν οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου την...

Μια όμορφη παρέα έγιναν οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου την ημέρα εορτής των τριών Ιεραρχών.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μια όμορφη παρέα έγιναν οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα εορτής των τριών Ιεραρχών.

Μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά τους στο Πνεύμα και στα Γράμματα, οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Αμυνταίου, του ΕΠΑΛ και Ε.Κ. Αμυνταίου, του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου και του Γυμνασίου Αμυνταίου οργάνωσαν γλέντι με παραδοσιακή μουσική σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Ο υπεύθυνος καθηγητής του μουσικού συνόλου παραδοσιακής μουσικής κύριος Μπούσιος Νικόλαος και οι μαθητές του, διασκέδασαν τους εκπαιδευτικούς με μελωδίες από την Μακεδονία, τη Θράκη , τον Πόντο, αλλά και λαϊκά τραγούδια.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κυρία Μπούτσκου Λεμονιά και κύριος Παπαβασιλείου Αθανάσιος.

ΟΙ Διευθυντές των Σχολικών μονάδων και το εκπαιδευτικό προσωπικό εύχεται σε όλους τους μαθητές χρόνια πολλά, με φώτιση και ευλογία.

Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου Φλώρινας


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments