Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΤο project "Just4Youth in Western Macedonia" του EUTeens4Green τουΟΕΝΕΦ

Το project “Just4Youth in Western Macedonia” του EUTeens4Green τουΟΕΝΕΦ

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το project “Just4Youth in Western Macedonia” του EUTeens4Green τουΟΕΝΕΦ

Το Just4Youth in Western Macedonia αποτελεί μέρος του έργου “EUTeens4Green” και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ).

Οι δράσεις που υλοποιούνται είναι οι εξής:

  • Εκστρατεία ενημέρωσης για την Πράσινη Μετάβαση και τη μεταλιγνιτική περίοδο σε μαθητές/τριες και φοιτητές/τριες των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης που βρίσκονται στη ΠΔΜ καθώς και για το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ που λειτουργεί στον Φιλώτα. 
  • Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε νέους/ες σχετικά με τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση των λιγνιτικών περιοχών, την Κλιματική Αλλαγή, την ενεργειακή φτώχεια καθώς και για τον ρόλο των νέων ως ενεργοί πολίτες και καταναλωτές στη διαδικασία της Μετάβασης.
  • Επισκέψεις σχολείων και Πανεπιστημιακών τμημάτων στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ για την Πράσινη και Δίκαιη Μετάβαση. Ο στόχος είναι η προσέλκυση περισσότερων από 600 επισκέπτες από την ΠΔΜ και όχι μόνο.
  • Εφαρμογή εκπαιδευτικών εργαστηρίων στο Εκπαιδευτικό Κέντρο σχετικά με την Πράσινη Μετάβαση και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Στόχος είναι να υλοποιηθούν 5 εργαστήρια με ομάδες-εργασίας νέους/ες από την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων ανοιχτών προς το κοινό, για το κλείσιμο και την αξιολόγηση του έργου, συγκεντρώνοντας κοινό από όλη την Περιφέρεια, σε ένα φεστιβάλ γευσιγνωσίας σχετικά με το περιβάλλον, με περισσότερα από 200 άτομα για συμμετοχή.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα EUTeens4Green και υποστηρίζεται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας.

Μείνετε συντονισμένες/οι!

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις μας, τις προσκλήσεις μας και τα νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή: 

https://shorturl.at/lyOR3

Οι Νέοι Μπροστά!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments