Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΞεκινάει η υλοποίηση του έργου υπογείωσης δικτύου ηλεκτροδότησης στην πόλη του Αμυνταίου

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου υπογείωσης δικτύου ηλεκτροδότησης στην πόλη του Αμυνταίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου υπογείωσης δικτύου ηλεκτροδότησης στην πόλη του Αμυνταίου

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Αμυνταίου ότι από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ξεκινάει η υλοποίηση του έργου υπογείωσης δικτύου ηλεκτροδότησης στην πόλη του Αμυνταίου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν επί των οδών (οδόστρωμα και πεζοδρόμια): 28ου Συντ. Πεζικού, Αμύντα, Μοναστηρίου, Συντ. Παπαπέτρου, Γρ. Νικολαΐδη και Ι. Δραγούμη και επί των Πλατειών (οδόστρωμα και πεζοδρόμια) Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Μακρή και Μόδη,  (συνημμένο στο παρόν 1ο σχέδιο).

Παράλληλα, ξεκινάει η υλοποίηση της Β’ Φάσης του έργου «Αναπλάσεις οικισμών – βελτιώσεις οδοποιίας Δήμου Αμυνταίου» το οποίο αφορά εργασίες ανάπλασης του κέντρου της πόλης του Αμυνταίου. Για τις ανάγκες κατασκευής του προαναφερόμενου έργου έχουν εγκριθεί και θα εφαρμοστούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Πλατείες Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Μακρή, με αποκλεισμό κυκλοφορίας της οδού έμπροσθεν του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου  (συνημμένο στο παρόν 2ο σχέδιο).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τα  μέτρα ασφαλείας – σήμανσης, τις υποδείξεις του Αστυνομικού Τμήματος  Αμυνταίου και των Υπηρεσιών του Δήμου για την αποφυγή ατυχημάτων σε οχήματα ή πεζούς.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments