Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΕπίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη στο Δημαρχείο Αμυνταίου

Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη στο Δημαρχείο Αμυνταίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη στο Δημαρχείο Αμυνταίου

Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη στο Δημαρχείο Αμυνταίου

📍Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2023 ,στο Δημαρχείο Αμυνταίου, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη.

👉Παρόντες στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Αιθ. Δημ. Συμβουλίου, ήταν ο Βουλευτής Φλώρινας, Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Βόσδου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Ιωάννης Λιάσης, η Ταμίας της ΕΘΕΑΣ και Αντιδήμαρχος, Διαμάντω Κρητικού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιορδάνης Μπάντης, τοπικοί παραγωγοί και στελέχη αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών.

▪️Ο κ. Μπιτάκης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα του Δήμου αλλά και τις ανάγκες της περιοχής και στη συνέχεια ο κ. Σταμενίτης γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ότι θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της παραγωγής σε συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου και των υπόλοιπων φορέων, τονίσθηκε η αναγκαιότητα για την κατασκευή εγγειοβελτιωτικών έργων, όπως επίσης επισήμανε ότι θα υλοποιηθεί πρόγραμμα μετεγκατάστασης των σταβλικών εγκαταστάσεων και τέλος παρότρυνε τους παραγωγούς να ενταχθούν σε συλλογικά σχήματα και ομάδες παραγωγών.

▪️Ιδιαίτερη σημασία κατά τη διάρκεια της συζήτησης, είχαν οι ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που τέθηκαν στον Υφυπουργό από αιρετούς και παραγωγικούς φορείς, όπως το αν θα υπάρξει αλλαγή κανονισμού για να αποζημιώνει ο ΕΛΓΑ ζημιές από τα αγριογούρουνα, αν θα γίνει αποκατάσταση των εδαφών των λιγνιτορυχείων της περιοχής μας και αν υπάρχει σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης των συνεταιριστικών ομάδων των παραγωγών για ενεργειακή αυτονομία.

▪️Ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Διονύση Σταμενίτη για την εν λόγω πρόταση λύσεων, των ζητημάτων που αναδείχτηκαν από τη συζήτηση και αμφότεροι δεσμεύτηκαν να πορευτούν σε κλίμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξη με σκοπό την αύξηση της αγροτικής παραγωγής.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments