Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμός"Λάζου, Ταλλίδου, Ρασπόπτση Χρυσοί στη Βάρη"

“Λάζου, Ταλλίδου, Ρασπόπτση Χρυσοί στη Βάρη”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

“Λάζου, Ταλλίδου, Ρασπόπτση Χρυσοί στη Βάρη”

“Λάζου, Ταλλίδου, Ρασπόπτση Χρυσοί στη Βάρη”

3 στα συνολικά 4 χρυσά μετάλλια κέρδισαν με το Σπαθί τους οι Ξιφομάχοι του ΟΞΙΦ στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο U17-U13-U10 στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη Αττικής το περασμένο Σ/Κ.

Αναλυτικότερα, ο Ραφαήλ Λάζου κατέκτησε το Κύπελλο στην Κατηγορία U13. Ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΟΞΙΦ σάρωσε πραγματικά στο πέρασμά του νικώντας όλους τους αντιπάλους του. Για την Ιστορία στον Τελικό κέρδισε τον Καλαμάρα (Αρίστων) 10-7.

Στα Κορίτσια U13 ο ΟΞΙΦ είχε 3 αθλήτριες στην τελική 6άδα με την Αθηνά Ταλλίδου να σηκώνει το Κύπελλο (10-6 την Σαλαβούρα της ΛΟ Βάρης στον Τελικό) και τις Μαρίλια Κέκελη και Μαργέτα Ταντσοπούλου στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Στα Κορίτσια U17 η, πραγματικά, καταιγιστική Νεφέλη Ρασπόπτση δεν άφησε περιθώρια σε καμία να την απειλήσει και κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας την Καραμπάση (Αρίστων) 15-11 στον Τελικό!

Στα Αγόρια U17 καλύτερη εμφάνιση έκαναν ο Βασίλης Τσώκας στην 7η θέση και ο Αδάμ Ζαραβέλης στην 13η.

Ο ΟΞΙΦ συμμετείχε συνολικά με 21 ξιφομάχους τιμώντας τον διοργανωτή ΛΟ Βάρης για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldwide.com/en/27890-2023/tournament/

Συγχαρητήρια!

Από το ΔΣ #fencing#oxif#florina


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments