Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΣυνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

???? Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

☑ Με την Υπουργό Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια περιοδείας κυβερνητικού κλιμακίου στην Π.Ε. Φλώρινας.

☑ Ο κ. Γιαννάκης συνόδευσε το κλιμάκιο, το οποίο αποτελούσαν εκτός της κας Κεραμέως, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκος Ταγαράς και η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, στις επισκέψεις τους σε σημαντικά έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Φλώρινας όπως, το αρδευτικό του φράγματος της Τριανταφυλλιάς, το δίκτυο φυσικού αερίου και η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου.

☑ Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Φλώρινας, ο κ. Γιαννάκης έθεσε στην κα Υπουργό μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τη δημοτική αρχή, ως προς την εύρυθμη λειτουργία του δήμου και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και στήριξη των δημοτών.

☑ Ειδικότερα ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στις εντάξεις έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και σε αυτά που εκκρεμούν, στην υποστελέχωση του Δήμου, στην οικονομική ενίσχυση της ΔΕΥΑΦ λόγω της ενεργειακής κρίσης, στη μείωση της γραφειοκρατίας, στην οικονομική ενίσχυση του Δήμου Φλώρινας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (αποχιονισμός – αποκαταστάσεις), στην υλοποίηση του χωροταξικού των ΑΠΕ, στη στήριξη της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας, στη βελτίωση της νομοθεσίας για τα αδέσποτα και στην επίλυση των προβλημάτων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments