Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΕμποροπανήγυρη Αμυνταίου

Εμποροπανήγυρη Αμυνταίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Εμποροπανήγυρη Αμυνταίου

Η εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στο χώρο που διεξάγεται κάθε χρόνο, στις κεντρικές οδούς της πόλης του Αμυνταίου, πιστοί σε κάθε ραντεβού, όλοι όσοι εμπλέκονται με την εμποροπανήγυρη φροντίζουν να μας δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό!

Αυτή τη χρονιά, η έναρξη θα δοθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

O Δήμος Αμυνταίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ως εκθέτες, να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, έως και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου (www.amyntaio.gr) θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αίτηση για το δικαίωμα συμμετοχής των ενδιαφερόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο: 2386350129 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] (Στέφανος Χατζητρύφωνος).

Οι αιτήσεις μετά των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, θα κατατίθενται στο Δημαρχείο Αμυνταίου, στον 2ο όροφο και ηλεκτρονικά στην ίδια διεύθυνση: [email protected] (Στέφανος Χατζητρύφωνος).


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments