Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμόςΧάλκινη η Ταρενίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-γυναικών

Χάλκινη η Ταρενίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-γυναικών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Χάλκινη η Ταρενίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-γυναικών

????⚫️ Χάλκινη η Ταρενίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-γυναικών ????⚫️

Την επιστροφή εκεί που της αξίζει κατάφερε το Σάββατο που μας πέρασε η Αφροδίτη Ταρενίδου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ???? στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων-γυναικών στο ξίφος μονομαχίας. Η αθλήτρια του Παναγιώτη Δούδου βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και μας θύμισε τι πραγματικά μπορεί να κάνει, φτάνοντας αήττητη μέχρι τα μετάλλια όπου και ολοκλήρωσε τον αγώνα της.

Το ΔΣ του συλλόγου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Φανή Ξαγοραράκη όπως και στους Δημήτρη και Στυλιανό Φουστανάκη, που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την Αφροδίτη μας!

Ο αγώνας αυτός ήταν και ο τελευταίος της φετινής σεζόν για τους αθλητές της Γ.Ε.Φλώρινας, μιας σεζόν η οποία θα μας μείνει αξέχαστη. Ο λόγος;; ????Stay tuned…

@mygreekfencing @swordhellas @terpinas_jumbo @coffeetrain_florina @doudos_pie_baguette_coffee @mimis.boulangerie @nalpantidou @dimitris_doudos @rompis_kostas_ @rompis_pericles @ioannapanagiotidou2023 Chatzichristos Racing Team FlorinaΕλληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας – Hellenic Fencing FederationSword HellasDimitris DoudosPanagiotis DoudosStathis Gerosiderisjumbo terpinas

#fencing#fencinglife#fechten#scherma#escrime#florina


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
Προηγούμενο άρθρο
Ευχαριστούμε θερμά το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας για την πρόσκληση στην εκδήλωση αναβίωσης του εθίμου του Αη Γιάννη του “Κλήδονα”
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments