Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΟ Δήμαρχος Φλώρινας στη συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Ο Δήμαρχος Φλώρινας στη συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο Δήμαρχος Φλώρινας στη συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

???? Ο Δήμαρχος Φλώρινας στη συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

✔️ Στις εργασίες της δεύτερης συνεδρίασης της Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, συμμετείχε την Δευτέρα 12 Ιουνίου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

✔️ Στη συνεδρίαση συζητήθηκε ο σχεδιασμός για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, μέσω του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, μέσω έργων και προγραμμάτων που ήδη υλοποιούνται και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Ανάμεσα στα έργα που αναφέρθηκαν περιλαμβάνονται οι ενεργειακές κοινότητες και οι αντλίες θερμότητας, που αφορούν άμεσα και την περιοχή μας.

✔️ Την ίδια ημέρα, ο κ. Γιαννάκης παρακολούθησε τις εργασίες της ημερίδας για την εξωστρέφεια και τα νέα επιχειρηματικά δεδομένα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας κ. Κώστα Φραγκογιάννη.

✔️ Τέλος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και την Ευρωβουλευτή κα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη Φλώρινα, και να συζητήσει για θέματα λειτουργίας της αυτοδιοίκησης.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments