Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΥγείαΟρκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

???? Δήμος Φλώρινας: Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

✔️ Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου 2023, στο γραφείο του Δημάρχου Φλώρινας, η ορκωμοσία 14 (δεκατεσσάρων) υπαλλήλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, οι οποίοι εργάζονται στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, μετά την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών για τη μονιμοποίησή τους.

✔️Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, ο οποίος ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στους υπαλλήλους, τονίζοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια, στηρίζοντας ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού του Δήμου Φλώρινας.

✔️Πρόκειται για δικαίωση του 20ετούς αγώνα των εν λόγω υπαλλήλων, οι οποίοι θα αποτελούν μόνιμο προσωπικό του Δήμου, μετά την οριστικοποίηση των πινάκων της προκήρυξης 4Κ/2020 και σε συνάρτηση με την ψηφισθείσα σχετική νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 77) του νομοσχεδίου που αφορούσε το δημόσιο τομέα και την τοπική αυτοδιοίκηση.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments