Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΣυγχαρητήριο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπευθύνου του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου...

Συγχαρητήριο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπευθύνου του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συγχαρητήριο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπευθύνου του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

✔️ Με την ανακοίνωση των ονομάτων συναδέλφων εκπαιδευτικών οι οποίοι αναλαμβάνουν Διευθυντές και Διευθύντριες των Σχολικών μονάδων, εύχομαι ολόψυχα να έχουν όλοι τους μια δημιουργική θητεία στο δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν.

✔️ Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, αφού η διεκδίκηση και τελικά η ανάληψη θέσης διευθυντή / τριας είναι σίγουρα μια κοπιαστική και επίπονη διαδικασία που προϋποθέτει διεύρυνση γνώσεων, αυξημένη εργασιακή εμπειρία και βέβαια βαθιά πίστη στο εκπαιδευτικό καθήκον.

✔️ Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι έμπειροι σε θέσεις ευθύνης και όλοι τους καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί.

Στη νέα τους όμως αρχή χρειάζονται σίγουρα την υποστήριξη όλων.

Γονέων, συναδέλφων και θεσμικών φορέων του τόπου. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους.

✔️ Ως υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας είχα την ευκαιρία και την τύχη να συνεργαστώ με πολλούς από αυτούς.

Καταφέραμε, με τη δική τους καθοριστική συμβολή, να βάλουμε στέρεες βάσεις για τη δημιουργία και την ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος στη εκπαιδευτική κοινότητα και κατά προέκταση στον τόπο μας, αφού εκπαιδευτικοί και μαθητές αποτέλεσαν την ναυαρχίδα πολλών από τις εθελοντικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

✔️ Είμαι βέβαιος ότι και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οπότε και θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης, αυτή η εξαιρετική συνεργασία θα συνεχιστεί και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους και θα είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια ούτως ώστε να εργαστούμε μαζί για την επίτευξη κοινών στόχων και υψηλών αξιών που αφορούν στην αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

Μιχαήλ Ευαγ. Χάτζιος

Εκπαιδευτικός

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας

Υπεύθυνος Γραφείου Εθελοντισμού


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments