Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμόςΗ Γυμναστική Ένωση Φλώρινας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας στο Plovdiv

Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας στο Plovdiv

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας στο Plovdiv ????????

Για άλλη μια χρονιά αθλητές της Γ.Ε.Φλώρινας εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο σημαντικότερο ραντεβού ξιφομάχων από ολόκληρο τον κόσμο!

Στην κατηγορία νεανίδων εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ηλιάνα Μπουζίκα καθώς κατάφερε να πλασαριστεί στις καλύτερες 64 του κόσμου, με τελική κατάταξη 59η ανάμεσα σε 110 αθλήτριες! Στην κατηγορία εφήβων ο Σωτήρης Γεροσίδερης μπήκε λίγο μουδιασμένα στον αγώνα και άργησε να βρει τον εαυτό του, πραγματοποιώντας 1 νίκη στον πρώτο γύρο η οποία δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον επόμενο γύρο. Τελική κατάταξη 123ος!

Οφείλουμε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στους προπονητές, τους γονείς, στον κ. Ηλία Μπουζίκα για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια του, καθώς και σε όλους όσους είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια και τη συνεργασία σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή που ταξίδεψε στο Plovdiv της Βουλγαρίας.

Επικεντρωνόμαστε πλέον στην προετοιμασία των αθλητών για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, με αφετηρία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως τέλος Απριλίου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments