Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της περιοχής

Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της περιοχής

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της περιοχής

 Στην ενίσχυση των βοσκοτόπων της Δυτικής Μακεδονίας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την προμήθεια ποτιστρών, στοχεύοντας στην προσφορά ουσιαστικής βοήθειας προς τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Η προμήθεια και η εγκατάσταση των ποτιστρών, καθώς και 100 μέτρα λάστιχου για κάθε ποτίστρα, αποφασίστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των κτηνοτρόφων, ικανοποιώντας τα αιτήματά τους, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας και σε άμεση συνεννόηση με τις Τοπικές Κοινότητες.

Η Περιφέρεια, με έργα ενίσχυσης της κτηνοτροφικής παραγωγής, στέκεται αρωγός στους κτηνοτρόφους και στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους παραγωγής αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των βοσκοτόπων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να εγκατασταθούν 1621 ποτίστρες σε όλη την Περιφέρεια.

Αναλυτικά, στην Π.Ε. Κοζάνης 418 ποτίστρες, στην Π.Ε. Γρεβενών 432, στην Π.Ε. Καστοριάς 417 και στην Π.Ε. Φλώρινας 354 ποτίστρες.

Το επόμενο βήμα είναι η  διεξαγωγή ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια των ποτιστρών, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments