Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕπίσκεψη  της Υφυπουργού Εσωτερικών Βιβής Χαραλαμπογιάννη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη  της Υφυπουργού Εσωτερικών Βιβής Χαραλαμπογιάννη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη  της Υφυπουργού Εσωτερικών Βιβής Χαραλαμπογιάννη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Πρόταση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Γ. Γ. Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠΕΣ

Την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη και την Γενική Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Παυλίνα Kαρασιώτου υποδέχθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης.

Ο κ. Αμανατίδης κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημέρωσε την κ. Χαραλαμπογιάννη για τις δράσεις που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια στο πλαίσιο του συστήματος καινοτομίας στον δημόσιο τομέα, τις οποίες παρουσίασε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Υποστήριξης Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ.Μ. Αθανασία Λακκίτα.

Παράλληλα η Υφυπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠΕΣ την οποία παρουσίασε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιώργος Τζίτζικας,  με αντικείμενο τους τομείςΣτοχοθεσίας, Καινοτομίας στο Δημόσιο Τομέα, ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Διοικητικών Διαδικασιών, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας και τηνυποστήριξη και επέκταση της λειτουργίας των ανωτέρω εσωτερικών συστημάτων- εφαρμογών σε άλλους φορείς και την επίτευξη διαλειτουργικότητας με τα εθνικά συστήματα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε την πρόθεση, τη διάθεση και την ετοιμότητά της να λειτουργήσει ως πιλοτική Περιφέρεια στους τομείς στους οποίους το ΥΠΕΣ σχεδιάζει μεταρρυθμίσεις, όπως είναι η Ηλεκτρονική Στοχοθεσία, ο Οδηγός Ανάπτυξης Καινοτομιών στο Δημόσιο Τομέα, το Σύστημα Ανίχνευσης Εκπαιδευτικών Αναγκών στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.α.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments