Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚάλεσμα εργατικών κέντρων Κοζάνης, Εορδαίας, Καστοριάς στην απεργία της 17ης Απριλίου

Κάλεσμα εργατικών κέντρων Κοζάνης, Εορδαίας, Καστοριάς στην απεργία της 17ης Απριλίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Κάλεσμα εργατικών κέντρων Κοζάνης, Εορδαίας, Καστοριάς στην απεργία της 17ης Απριλίου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Συνταξιούχοι, άνεργοι, μαθητές, φοιτητές,

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Συνδικαλιστικού Κινήματος, που σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ.Ε.Ε ξεκίνησε πριν από 3 μήνες με σύνθημα «Οι αυξήσεις στο Θεό, οι μισθοί στα τάρταρα».

Σε μία προσπάθεια να αποδοθεί η μέγιστη δυναμική στην κινητοποίηση της 17ης Απριλίου, τα Εργατικά Κέντρα Κοζάνης, Εορδαίας και Καστοριάς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, ώρα 11.00 π.μ.

Η μεγάλη ακρίβεια, οι πενιχροί μισθοί, ο πληθωρισμός, η υψηλή φορολογία, η ανεργία και η ανάγκη επαναφοράς των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ΑΠΑΙΤΟΥΝ την δυναμική συμμετοχή όλων μας στην απεργία, έτσι ώστε να μεταστραφεί το αρνητικό κλίμα, να ανασάνουν οι εργαζόμενοι, να ξεπεράσουμε την υπάρχουσα φτώχεια των νοικοκυριών, να διαμορφώσουμε νέο καθεστώς στους μισθούς με τις ΣΣΕ.

Στην Περιφέρειά μας με τα στοιχεία της ανεργίας, της υπογεννητικότητάς και των ρυθμών ανάπτυξης να μην είναι ελπιδοφόρα και με τις συνέπειες τις απολιγνιτοποίησης και της απαξίωσης της γούνας να είναι άκρως επώδυνα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η απεργία της Τετάρτης να μας βρει ΜΠΡΟΣΤΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

Από το Γραφείο Τύπου των Εργατικών Κέντρων


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments