Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΑπό την Καστοριά και τις Πρέσπες ως την Κρυσταλλοπηγή, τα Γρεβενά, τη...

Από την Καστοριά και τις Πρέσπες ως την Κρυσταλλοπηγή, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα και την Κοζάνη, η Δυτική Μακεδονία είναι ένας τόπος με ξεχωριστή φυσική ομορφιά αλλά και σημαντικές προκλήσεις

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Από την Καστοριά και τις Πρέσπες ως την Κρυσταλλοπηγή, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα και την Κοζάνη, η Δυτική Μακεδονία είναι ένας τόπος με ξεχωριστή φυσική ομορφιά αλλά και σημαντικές προκλήσεις.

Στην επίσκεψή μου στην περιοχή συζητήσαμε, τόσο με τους αιρετούς όσο και με τα στελέχη των τοπικών αρχών, τρόπους για να διευκολύνουμε τον τόπο και τους ανθρώπους του να προχωρήσουν σε ένα νέο, δίκαιο και ισορροπημένο παραγωγικό μοντέλο.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "" CUSTOMS ΤΕΛΩΝΕΙΟ STOP 2 DOGANA DOGANA JOLS"

🛣️ Η άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Πισοδέρι, το σύνθετο έργο της συνοριακής διάβασης στον Λαιμό Πρεσπών, είναι βασικές παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας για τη μετακίνηση των κατοίκων, αλλά και την προσέλκυση νέων επισκεπτών.

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα

🖋️ Προϋπόθεση για την ταχεία υλοποίηση των αναγκαίων έργων είναι η επίσπευση της στελέχωσης των αυτοδιοικητικών υπηρεσιών και η προσέλκυση νέου ανθρώπινου δυναμικού, που παραμένει ένα κρίσιμο ανοιχτό στοίχημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis, με τον οποίο, ως Υπουργείο Εσωτερικών, έχουμε πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, τους αντιπεριφερειάρχες, τα στελέχη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΑΝ.ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Σεραφείμ Λιάπη, καθώς και τους δημάρχους της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, με τους οπ

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και κείμενο

Thodoris Livanios


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments