enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Τα στελέχη της ομάδας έργου των Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ - Active Youths OENEF επισκέφθηκαν το 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης με στόχο την ενημέρωση μαθητών/τριών στο πλαίσιο του σχεδίου “Ενδυναμώνοντας τη Νέα Γενιά: Συμμετοχή των Νέων στις Ευρωπαϊκές Εκλογές”

Τα στελέχη της ομάδας έργου των Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF επισκέφθηκαν το 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης με στόχο την ενημέρωση μαθητών/τριών στο πλαίσιο του σχεδίου “Ενδυναμώνοντας τη Νέα Γενιά: Συμμετοχή των Νέων στις Ευρωπαϊκές Εκλογές”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Τα στελέχη της ομάδας έργου των Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF επισκέφθηκαν την Τρίτη 27 🗒 Φεβρουαρίου 2024, το 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης με στόχο την ενημέρωση μαθητών/τριών στο πλαίσιο του σχεδίου “Ενδυναμώνοντας τη Νέα Γενιά: Συμμετοχή των Νέων στις Ευρωπαϊκές Εκλογές” (YEEEs24)” 🗳.

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

☑️Αρχικά, ο επικεφαλής του Europe Direct Western Macedonia – Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος των Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF, Δρ. Konstantinos Stergiou ενημέρωσε τους/ις μαθητές/τριες 🧑👩 όσον αφορά στα οφέλη που απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες και τις πρωτοβουλίες/προγράμματα που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

☑️Στη συνέχεια τα στελέχη της ομάδας έργου του ΟΕΝΕΦ, προχώρησαν σε μία παρουσίαση αναφορικά στην ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα θεσμικά όργανα που απαρτίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον ρόλο και τα καθήκοντα που καθένα διατελεί.

☑️Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, απονεμήθηκαν στους/τις μαθητές/τριες οι τίτλοι 🎖 των περσινών πρέσβεων του Ευρωπαΐκού Κοινοβουλίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο

☑️Έπειτα οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία μέσω ενός διαδικτυακού παιχνιδιού να αφομοιώσουν καλύτερα τα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε 🙏 όλους τους εκπαιδευτικούς και τους/ις μαθητές/τριες για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική επίσκεψη.

🔵Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορηγήσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον τομέα της επικοινωνίας.

Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed