Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΣυνάντηση Περιφερειάρχη με αγρότες και ιδιοκτήτες - οδηγούς φορτηγών

Συνάντηση Περιφερειάρχη με αγρότες και ιδιοκτήτες – οδηγούς φορτηγών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση Περιφερειάρχη με αγρότες και ιδιοκτήτες – οδηγούς φορτηγών

Συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών και των ιδιοκτητών φορτηγών της περιοχής πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους αγρότες ο κ. Αμανατίδης τους ενημέρωσε για τις συναντήσεις του στην Αθήνα με επίκεντρο τα προβλήματα που τους απασχολούν, καθώς και για την επικείμενη επίσκεψη στην περιοχή, την ερχόμενη εβδομάδα, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να συναντηθεί και να συνομιλήσει μαζί τους. Ταυτόχρονα συζητήθηκαν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και τους τρόπους αύξησης του ποσού της επιστροφής του.

Σε ότι αφορά στους ιδιοκτήτες φορτηγών μεταφοράς λιγνίτη από το Ορυχείο της ΜΕΤΕ Α.Ε. από το Προσήλιο Σερβίων, ο Περιφερειάρχης Δ.Μ. συνομίλησε μαζί τους για το ζήτημα της διακοπής της συνεργασίας τους με τη ΔΕΗ, θέτοντας ωστόσο ζητήματα εξεύρεσης λύσης προς όφελος των μεταφορέων.

Όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης «μεριμνούμε για άλλες διεξόδους για τους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς των φορτηγών, οι οποίες φαίνονται ελκυστικές αρκεί να μπορέσει η ζήτηση για μεταφορικό έργο να εκτονωθεί το συντομότερο».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments