enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής στην Π.Ε. Καστοριάς

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής στην Π.Ε. Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής στην Π.Ε. Καστοριάς

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτης 03 Ιανουαρίου 2024, στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, η τελετή παράδοσης – παραλαβής χωρικού Αντιπεριφερειάρχη από την Δέσποινα Κοζατσάνη στον Δημήτρη Σαββόπουλο.

Ο κ. Σαββόπουλος, αντάλλαξαν ευχές με την κα Κοζατσάνη, για την νέα χρονιά και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της σχέδια.

Η απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη, αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν και σε αυτά που δρομολογούνται και ευχήθηκε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο καλή πορεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του. Στη συνέχεια παρέδωσε τους φακέλους από τα εν εξελίξει έργα της ΠΕ Καστοριάς, τονίζοντας ότι θα είναι στην διάθεσή του για κάθε διευκρίνηση.

Η κα. Κοζατσάνη ευχαρίστησε τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε, καθώς και όλο το προσωπικό της Π.Ε. Καστοριάς, όλες τις δημόσιες αρχές και υπηρεσίες, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, της Διαχειριστικής αρχής και του Περιφερειακού Ταμείου για την άψογη συνεργασία των τελευταίων 26 μηνών.

Από την πλευρά του ο κ. Σαββόπουλος, ευχαρίστησε την κ. Κοζατσάνη για την προσφορά της όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τόνισε ότι η Δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια.

¨Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και τα προβλήματα της περιοχής με Περιφερειάρχη, τον Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και σε συνεργασία με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Αντιπολίτευσης, αλλά και με όλες τις τοπικές αρχές του τόπου, της Βουλευτή και των Δημάρχων, θα πορευτούμε για το καλό του τόπου μας.¨

Στο πνεύμα της νέας αρχής, ο κ. Σαββόπουλος, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές του για το Νέο Έτος, ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε κάθε νοικοκυριό. Τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της αλληλεγγύης μεταξύ της Περιφερειακής αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με κοινές προσπάθειες θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκύπτουν.

Στη λιτή τελετή παρόντες ήταν -μεταξύ άλλων- ο Θ. Αντιπεριφερειάρχης Π. Χαρούμενος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ο. Τράσια, καθώς και διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες, όπου αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, καλή επιτυχία.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed