Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΈνα Σαββατοκύριακο, σε διάφορες ωραίες εκδηλώσεις, στην αγαπημένη μου Καστοριά.

Ένα Σαββατοκύριακο, σε διάφορες ωραίες εκδηλώσεις, στην αγαπημένη μου Καστοριά.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ένα Σαββατοκύριακο, σε διάφορες ωραίες εκδηλώσεις, στην αγαπημένη μου Καστοριά.

Ένα Σαββατοκύριακο, σε διάφορες ωραίες εκδηλώσεις, στην αγαπημένη μου Καστοριά, όπου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τις φίλες και τους φίλους συντοπίτες μου, να συζητήσουμε ενδιαφέροντα θέματα και να ανταλλάξουμε ευχές μέσα σε ένα χαρούμενο κι εορταστικό κλίμα, πλημμυρισμένο από ήχους, τραγούδια, εικόνες και άρωμα Χριστουγέννων.

🎄🌟 Στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Κορησού και στην κεντρική πλατεία των Αμπελόκηπων.

🙏Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Ελληνο-αμερικανικής ένωσης Καστοριάς για τον εορτασμό της “Ημέρας των Ευχαριστιών”.

🎄🧑‍🎄 Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Φίλων του Περιβάλλοντος Μανιάκων και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

🧑‍🎤🎤 Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της μεικτής χορωδίας “Καστοριανή Συμφωνία” .

🪩 Στον ετήσιο χορό του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, όπου είχα τη χαρά να βραβεύσω αθλητές, που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, καθώς και αριστούχους μαθητές που είναι ταυτόχρονα και αθλητές του Ομίλου.

👏 Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων, αλλά και σε όλες και όλους που συμμετείχαν με κέφι και ζωντάνια.

✴️ Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία κι ευτυχία!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments