Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαTο Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας συνδιοργανώνει με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Φλώρινας,...

Tο Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας συνδιοργανώνει με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Φλώρινας, εκστρατεία ενημέρωσης παιδιών για την οδική ασφάλεια

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Tο Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας συνδιοργανώνει με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Φλώρινας, εκστρατεία ενημέρωσης παιδιών για την οδική ασφάλεια

  

Με πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, τo Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας συνδιοργανώνει με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Νοεμβρίου έως και 07 Δεκεμβρίου 2023, εβδομαδιαία εκστρατεία ενημέρωσης σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων Φλώρινας με θέμα «Αποκτώ Παιδεία – Αλλάζω Νοοτροπία».

Καθ΄όλη τη διάρκεια της εκστρατείας καταρτισμένο αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, θα πραγματοποιεί διαλέξεις κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας, με απώτερο σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εμπέδωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των κανόνων οδικής ασφάλειας και την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.

Οι μαθητές, μετά το πέρας των διαλέξεων, θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν έντυπο ενημερωτικό υλικό (ερωτηματολόγιο), το οποίο ετοίμασε το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια και εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας, ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο οδικό δίκτυο.

Η εβδομαδιαία εκστρατεία θα κορυφωθεί την Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:00΄, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, όπου και θα κληρωθούν ποδήλατα με κράνη στους μαθητές, τα οποία θα προσφερθούν από Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία και Επιχειρήσεις της περιοχής, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης και την ορθή, ασφαλή και στο πλαίσιο των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας χρήση του.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments