enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.  

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.  

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δρ. Σεραφείμ Γ. Λιάπης υποδέχτηκε χθες Πέμπτη 24 Νοεμβρίου με τους συνεργάτες του τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο.  Ο Υπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία μας -με την ευκαιρία της παρουσίας του στο συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε. στα Ιωάννινα- και οι διευθυντές των υπηρεσιών μας του παρουσίασαν αναλυτικά τα τρέχοντα θέματα και τις προτεραιότητες της περιόδου.

Με το Γραμματέα συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας κεντρικής διοίκησης και όλων των βαθμών της αυτοδιοίκησης, ενόψει και της ανάληψης των καθηκόντων των νέων αιρετών διοικήσεων για την πενταετία 2024-2029. Κοινός στόχος η σκληρή δουλειά με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη νέων επιπέδων ποιότητας ζωής. Με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες, δίπλα σε κάθε πολίτη.

Η δήλωση του κ. Λιβάνιου:

“Ο ρόλος των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων είναι κομβικός για την ουσιαστική εδραίωση της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης στην πράξη. Για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συμβάλουν ακόμη πιο εντατικά στη σύμπλευση κεντρικής και τοπικής αυτοδιοίκησης είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε σήμερα με τον Γραμματέα και τα στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους είχα τη χαρά να επισκεφθώ”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed