Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΣυζητάμε με τους λιγνιτωρύχους

Συζητάμε με τους λιγνιτωρύχους

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συζητάμε με τους λιγνιτωρύχους

Επίσκεψη στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Αριστερής Συμπόρευσης» με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στέφανο Πράσσο σήμερα Παρασκευή 6/10/23.

Ξεκινώντας από την πρωινή βάρδια του Νοτίου Πεδίου, όπου στις 6.30 πμ πραγματοποιήθηκε ομιλία του Στέφανου Πράσσου, ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζόμενους του Ορυχείου.

Ακολούθησε επίσκεψη στα συνεργεία και στους άλλους εργασιακούς χώρους του Νοτίου Πεδίου.

Στις 9.30, το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και Βαρέων Οχημάτων και η περιοδεία έκλεισε με επίσκεψη στους εργασιακούς χώρους του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου.

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο κλιμάκιο της ΑΡ.ΣΥ και στον συνάδελφό τους Στέφανος Πράσσος, αναγνωρίζοντας τους διαχρονικούς αγώνες όλων των μελών του συνδυασμού, αλλά και τους παλιότερους συνδικαλιστικούς αγώνες του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη», του οποίου ο σημερινός υποψήφιος Περιφερειάρχης υπήρξε πρόεδρος του επί μια δεκαετία.

Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το εργασιακό τους μέλλον αλλά και γενικότερα για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments