Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕισηγήτρια σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού η Μαρία Αντωνίου.

Εισηγήτρια σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού η Μαρία Αντωνίου.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Εισηγήτρια στο Σχέδιο Νόμου: “Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και των Κανόνων Χρηματοδότησης αυτού” ήταν η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Βουλής.

Πρόκειται για ένα Νομοσχέδιο κομβικής σημασίας, καθώς ο τομέας του Τουρισμού αποτελεί το “ισχυρό χαρτί” της Ελλάδας, κι έναν από τους κραταιούς και δομικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας, αφού συμβάλλει καταλυτικά στη διαμόρφωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος της χώρας μας”, σημείωσε η Μαρία Αντωνίου στην ομιλία της, καλώντας τους συναδέλφους της “να υπερψηφίσουν αυτή την επικαιροποίηση, η οποία  προέκυψε ως αδήριτη ανάγκη για την εναρμόνιση του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού με τα σύγχρονα δεδομένα που επικρατούν σε μια από τις ισχυρότερες οικονομικές βιομηχανίες του πλανήτη, τον τουρισμό”.

Η Μαρία Αντωνίου έκλεισε την Εισήγησή της, λέγοντας ότι “η θετική μας ψήφος για το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί πράξη πολιτικής υπευθυνότητας, καθώς αυτό το σχέδιο νόμου  υπηρετεί τον πυρήνα της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, δύο θεμελιωδών πυλώνων του κυβερνητικού έργου της Νέας Δημοκρατίας για την τρέχουσα περίοδο διακυβέρνησης. Η χώρα μας χτίζει με συνέπεια και συνέχεια τη θέση στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι και την ισχύ της στους διεθνείς Οργανισμούς. Και σε αυτές τις δομικές ΑΛΛΑΓΕΣ, η δική μας απάντηση πρέπει να είναι: ναι, ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΡΑ”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments